Viisi eSports- ja online-pokeri-ammattilaisten menestyksen salaisuutta

still life g24c39df55 1920 800x500 - Viisi eSports- ja online-pokeri-ammattilaisten menestyksen salaisuutta

Jos olet kilpailupelaamisen fani, olipa kyseessä pokeri tai videopelit, vuodesta 2019 tulee loistava vuosi kiinnostuneille.

Kuten eSports – sana kilpailutilanteessa pelatuille videopeleille – ja pokeri sulautuvat, teknologia muuttuu.

Monen pöydän turnauksissa taitojaan hioneet pokerifenomit ovat hypänneet

eSportsiin.Seuraavassa on viisi pokeriin ja eSportsiin liittyvää kykyä ja strategiaa sekä ehdotuksia kahdelta pelin maineikkaammalta hahmolta:

Affiniteetti käsillä olevaan tehtävään

Kiinnitä huomiota Elkyn käsien ja silmien liikkeisiin tässä videossa hänen maailmanennätyksensä sit-and-go-harjoittelustaan.

Kun hän ohjaa mestarillisesti hiiren osoitinta eri näytöillä, näet Grospellierin ranteen kääntyvän edestakaisin. Samaan aikaan kun hän pelaa, Grospellier jongleeraa jopa 24 eri turnauspöytänäyttöä seuratakseen kaikkea potin koosta jäljellä olevien pelaajien määrään.

Kestää sekunnin murto-osan, ennen kuin hänen sormensa napsauttavat, ja hänen on ymmärrettävä kaikki tämä tieto.

Ajan myötä Grospellierin silmien ja käsien välinen synergia antaa hänelle mahdollisuuden suorittaa tätä toimintaa toistuvasti tuntikausia väsymättä.Käsien ja silmän koordinaatio on välttämätöntä jokapäiväisissä askareissa, kuten vihannesten viipaloinnissa tai kirjoittamisessa. Sillä on myös rooli fyysisemmissä harrastuksissa, kuten koripallon pelaamisessa tai keilauksessa.

yhdistelmä kestävyyttä sekä fyysisellä että henkisellä tasolla

Älä kuitenkaan anna yllä olevan kuvauksen hämätä sinua; istua alas pelaamaan pokeria tai eSportsia 12 tunnin ajan on vaikea tehtävä.

Ajattele, kun olit lukiossa ja yritit kiihkeästi suorittaa matematiikan kokeen ennen kuin kello löi 12:ta. Tiedämme kaikki, kuinka uupumusta seuraa paperin luovuttaminen pitkän opiskelupäivän jälkeen.

Tämä johtuu siitä, että riippumatta siitä, istutko tai seisot, huomiosi pitäminen ja muistin etsiminen vaatii paljon henkistä työtä tungosta luokkahuoneessa.

Näihin testeihin käytettiin vain tunti.

Aseta itsesi tilanteeseen, jossa jokaisella tekemälläsi päätöksellä on merkittäviä taloudellisia seurauksia pitkäksi aikaa – muutamasta tunnista puoleen päivään.

Pokerikassasi tai eSports-tapahtumasi osallistuminen voidaan pyyhkiä pois silmänräpäyksessä yhdellä keskittymishäiriöllä tai yhdellä virheellä. Jopa huippupokeri- ja eSports-pelaajat eivät voi välttää tällaista painetta, mutta he kestävät ja menestyvät.

Vastoinkäymisten edessä

Pokerinpelaaja ElkY koki elämänsä ajan vuonna 2008, kun hän voitti WSOP:n päätapahtuman.

Maksettuaan $8 000 osallistumisesta PokerStars Caribbean Adventure (PCA) -päätapahtumaan, Grospellier pystyi varmistamaan paikan kahdeksankätisen turnauksen finaalipöytään.

Seuraavaksi voittaja vei kotiin 150 000 dollaria, mikä on mukava summa, mutta kaukana 2 miljoonan dollarin jättipotista. Kolmella miljoonalla pelimerkillä Grospellier oli toiseksi vastustajansa jälkeen 7 miljoonalla, kun taas kaikilla muilla oli 2 miljoonaa tai vähemmän finaalipöydässä.

Kuten kaikki No-Limit Texas Hold’em, pelaaja tietää, vain yksi bad beat jäi Grospellierin ja ulostulojen väliin huolimatta hänen vaikuttavista pelimerkkipinoistaan.

ElkY oli valtavan stressin alaisena, koska hän osallistui yhteen pokerin tunnetuimmista turnauksista, edusti kuumaa yritystä ja toivoi voittavansa elämää mullistavaa rahaa.

Finaalipöytä näkyy tällä tunnin mittaisella videolla, mutta kuten voit luultavasti päätellä tästä kukkaisesta prologista, Grospellier voitti jokaisen pelimerkin.

Intuitiivinen lähestymistapa päätöksentekoon

Kun lukee vastustajan kättä, Daniel Negreanu on kiistatta paras pokeri.
Näyte Negreanun uskomattomista kyvyistä löytyy yllä olevasta montaasista, mutta uskokaa minua, kun sanon, että se ei tee hänelle oikeutta.

“Soul-reading”, kuten Negreanu on alkanut viitata siihen, on ollut hänen tavaramerkkinsä vuosien ajan.

Menestyäksesi pokerissa on tärkeää ymmärtää, mitä vastustajasi pitävät hallussaan, ja sitten toimia näiden tietojen perusteella.

Ei siis ole yllätys nähdä Negreanun hyppäävän korkean panoksen pokerista Hearthstoneen ilman ongelmia!

Monilta osin World of Warcraftin inspiroima strategiakorttipeli muistuttaa pokeria. Pelit käyttävät satunnaislukugeneraattoreita (RNG) “sekoittamaan” jokaisen pelaajan pakkaa ja luomaan satunnaisuuden tunteen tuloksissaan varmistaakseen, että jopa parhaat pelaajat voivat joutua uusien pelaajien uhriksi.

Taito ratkaista arvoituksia epätäydellisten tietojen perusteella

“Sodan sumuna” tunnetun pelimekanikon takia StarCraftin pelaajat joutuvat käyttämään loogista päättelyä.

“Sodan sumu” on mikä tahansa pelikartan alue, jota ei ole näytetty. Heillä on luonnollinen kyky arvioida näytöllä näkyviä muuttujia samalla kun he lajittelevat vaihtoehtoja, jotka odottavat heitä saapuessaan sodan sumuun.

Lopullinen epätäydellisen tiedon peli, Poker, on loistava analogia tälle dynamiikalle. Vaikka pelaajilla on täysi pääsy kaikkiin nappuloihin ja sijoitteluihin laudalla shakissa kaltaisissa peleissä, pokeri jättää suuren osan palapelistä ilmaan.

Tämän seurauksena sinulla ei ole aavistustakaan, mitkä vastustajasi up-kortit ovat tai kuinka he aikovat pelata niitä. Vastustajasi voivat reagoida floppiin, turniin ja riveriin monin eri tavoin, etkä tiedä, mitä kortteja pöydällä on. Lisäksi sinulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka vastustaja reagoi söksiin, vetoon tai korotukseen.